VFAS Advocaat Oisterwijk

vFAS Advocaat: De echtscheidingsspecialist

Wij zijn lid van de vereniging Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS). Zo kunt u bij Van Raak Advocatuur altijd rekenen op de beste ondersteuning!

Wat is een vFAS advocaat?
In tegenstelling tot andere advocaten, heeft een vFAS advocaat drie jaar extra gestudeerd en is daarmee specialist op het gebied van Echtscheiding. Bovendien is een vFAS advocaat ook een erkend mediator. Wij beschikken over alle juridische kennis én kennis over de emotionele kant van een scheidingsproces, om uw scheiding goed en respectvol af te kunnen wikkelen.

Wat kost een vFAS advocaat?
Afhankelijk van uw financiële situatie, is het mogelijk dat de kosten voor de rechtsbijstand worden vergoed door de Raad voor Rechtsbijstand. U betaalt dan enkel een eenmalige eigen bijdrage. De hoogte daarvan is afhankelijk van uw inkomen. De Raad voor Rechtsbijstand neemt hierover de beslissing. Wij kunnen deze aanvraag voor door de overheid gesubsidieerde rechtsbijstand voor u verzorgen.

Contact
Heeft u een vraag? Wij zijn u graag van dienst. Neem nu vrijblijvend contact met ons op of kom langs op ons gratis inloopspreekuur op ons kantoor aan de Slimstraat in Udenhout, iedere dinsdagavond van 17.00 tot 18.00uur.

Van Raak Advocatuur vFAS Advocaat