Mediator in Udenhout

Uw Mediator in Udenhout

Woont u in Udenhout of omgeving? Het is prettig om bij een mediator terecht te kunnen dichtbij huis. Van Raak Advocatuur -Mediator en Advocaat- is gespecialiseerd in het Familie- en Jeugdrecht. Ons kantoor bevindt zich in het centrum van Udenhout en is gemakkelijk te bereiken met auto, fiets en openbaar vervoer.

Waarom mediation bij Van Raak Advocatuur?

Als u een echtscheiding of beëindiging van geregistreerd partnerschap nadert, wilt u dat alles zorgvuldig wordt geregeld. Hierbij gaat het niet alleen om geld en pensioen. Zeker als er ook kinderen in het spel zijn, is het van belang dat je wordt bijgestaan door een ervaren mediator. Uit elkaar met respect voor elkaar, daarvoor staat Van Raak Advocatuur.

Bovendien kan vanaf dit kantoor niet alleen de Mediation, maar ook de feitelijke scheiding geregeld worden, doordat u wordt bijgestaan door specialistische advocaten in het echtscheidingsrecht. Neem nu vrijblijvend contact met ons op, of loop binnen bij ons gratis inloopspreekuur (elke dinsdagavond van 18.00 tot 19.00 uur).

  • 20+ jaar ervaring, sinds 1998
  • Advocaat en Echtscheidingsmediator
  • vFAS erkend
  • Specialist uit praktijk én wetenschap
  • Gratis inloopspreekuur

Mediation in Udenhout: discreet en persoonlijk

Het bezoeken van onze mediator in Udenhout kan uiteraard volledig discreet. Wij ontvangen u graag in een prettige sfeer met aandacht voor uw persoonlijke situatie. Belangrijker nog is dat uw mediator in Udenhout ruim 20 jaar ervaring heeft in het echtscheidingsrecht. Zo kunt u rekenen op de beste aanpak om tot een optimaal resultaat te komen.

Meer weten over Mediation? Naar de veel gestelde vragen > 

Uiteraard hoeft u niet in Udenhout te wonen om bij ons terecht te kunnen. Waar u zich ook bevindt, Van Raak Advocatuur staat voor u klaar.

Kom vrijblijvend langs bij uw mediator in Udenhout

Het eerste halfuur wordt niet in rekening gebracht. U kunt dus vrijblijvend een afspraak maken met uw mediator in Udenhout om uw situatie te bespreken en de beste aanpak te bepalen. Udenhout advocaten mediatorHeeft u een vraag of opmerking? Wij zijn u graag van dienst. Neem nu vrijblijvend contact met ons op.