Uw Mediator in Tilburg

Mediator in Tilburg: Deskundig en vertrouwd

Woont u in Tilburg of omgeving? Het is prettig om bij een mediator terecht te kunnen dichtbij huis, in een vertrouwde omgeging. Van Raak Advocatuur -Mediator en Advocaat- is gespecialiseerd in het Familie- en Jeugdrecht. Ons kantoor bevindt zich in het centrum van Udenhout (gemeente Tilburg) en is gemakkelijk te bereiken met auto, fiets en openbaar vervoer.

Waarom mediation bij Van Raak Advocatuur?

Als u een echtscheiding of beëindiging van geregistreerd partnerschap nadert, wilt u dat alles zorgvuldig wordt geregeld. Hierbij gaat het niet alleen om geld en pensioen. Juist als er ook kinderen in het spel zijn, is het van belang dat je wordt bijgestaan door een ervaren mediator. Uit elkaar met respect voor elkaar, daarvoor staat Van Raak Advocatuur.

Bovendien kan vanaf dit kantoor niet alleen de Mediation, maar ook de feitelijke scheiding geregeld worden, doordat u wordt bijgestaan door specialistische advocaten in het echtscheidingsrecht. Neem nu vrijblijvend contact met ons op, of loop binnen tijdens ons gratis inloopspreekuur (elke dinsdagavond van 18.00 tot 19.00 uur).

  • 20+ jaar ervaring, sinds 1998
  • Advocaat en Echtscheidingsmediator
  • vFAS erkend
  • Specialist uit praktijk én wetenschap
  • Gratis inloopspreekuur

Mediation in Tilburg: discreet en persoonlijk

Het bezoeken van onze mediator in Tilburg kan uiteraard volledig discreet. Wij ontvangen u graag in een prettige sfeer met aandacht voor uw persoonlijke situatie. Belangrijker nog is dat uw mediator in Tilburg ruim 20 jaar ervaring heeft in het echtscheidingsrecht. Zo kunt u rekenen op de beste aanpak om tot een optimaal resultaat te komen.

Meer weten over Mediation? Naar de veel gestelde vragen > 

Uiteraard hoeft u niet in Tilburg te wonen om bij ons terecht te kunnen. Waar u zich ook bevindt, Van Raak Advocatuur staat voor u klaar.

Udenhout advocaten mediator

Het eerste halfuur wordt niet in rekening gebracht. U kunt dus vrijblijvend een afspraak maken met uw mediator in Tilburg om uw situatie te bespreken en de beste aanpak te bepalen. Heeft u een vraag of opmerking? Wij zijn u graag van dienst. Neem nu vrijblijvend contact met ons op.