Uw Mediator in Oisterwijk

Mediator in Oisterwijk: deskundig en vertrouwd

Woont u in Oisterwijk of omgeving? Het is prettig om bij een mediator terecht te kunnen dichtbij huis, in een vertrouwde omgeving. Van Raak Advocatuur -Mediator en Advocaat- is gespecialiseerd in het Familie- en Jeugdrecht. Ons kantoor bevindt zich in net buiten Oisterwijk in Udenhout en is gemakkelijk te bereiken met auto, fiets en openbaar vervoer.

Waarom mediation bij Van Raak Advocatuur?

Als u een echtscheiding of beëindiging van geregistreerd partnerschap nadert, wilt u dat alles zorgvuldig wordt geregeld. Hierbij gaat het niet alleen om geld en pensioen. Juist als er ook kinderen in het spel zijn, is het van belang dat je wordt bijgestaan door een ervaren mediator. Uit elkaar met respect voor elkaar, daarvoor staat Van Raak Advocatuur.

Bovendien kan vanaf dit kantoor niet alleen de Mediation, maar ook de feitelijke scheiding geregeld worden, doordat u wordt bijgestaan door een specialistische advocaat in het echtscheidingsrecht. Neem nu vrijblijvend contact met ons op, of loop binnen tijdens ons gratis inloopspreekuur (elke dinsdagavond van 18.00 tot 19.00 uur).

  • 20+ jaar ervaring, sinds 1998
  • Advocaat en Echtscheidingsmediator
  • vFAS erkend
  • Specialist uit praktijk én wetenschap
  • Gratis inloopspreekuur

Mediation in Oisterwijk: discreet en persoonlijk

Het bezoeken van onze mediator in Oisterwijk kan uiteraard volledig discreet. Wij ontvangen u graag in een prettige sfeer met aandacht voor uw persoonlijke situatie. Belangrijker nog is dat uw mediator in Oisterwijk ruim 20 jaar ervaring heeft in het echtscheidingsrecht. Zo kunt u rekenen op de beste aanpak om tot een optimaal resultaat te komen.

Meer weten over Mediation? Naar de veel gestelde vragen > 

Uiteraard hoeft u niet in Oisterwijk, Udenhout of Tilburg te wonen om bij ons terecht te kunnen. Waar u zich ook bevindt, Van Raak Advocatuur staat voor u klaar.

Advocaten Oisterwijk